Fotoshoots

Onze modellen pagina’s worden steeds vaker geraadpleegd door bedrijven die of voor hun shows of voor een foto opdracht een model nodig hebben. Voor modellen is het dus belangrijk zich te presenteren op een zo professioneel mogelijke manier. Van belang is dan ook om foto’s te plaatsen die divers zijn. Te vaak krijgen wij materiaal binnen van modellen die hun helaas geen recht doen, waardoor ze opdrachten mislopen
Op de vraag of wij dan een fotograaf weten die wel weet wat belangrijk is kunnen wij nu bevestigend antwoorden. Één van onze modellen is sinds enige tijd ook werkzaam als fotografe, zij weet als geen ander gezien haar achtergrond wat van belang is in een foto. Zij doe dit samen met een voor ons werkende visagiste/kapster zodat de opnames bij elke setting en kledingstijl perfect op elkaar zijn afgestemd. Wij brengen de partijen met elkaar in contact. Bellen dus met 0546 – 540 900 of mail info@emef.nl. Prijs op aanvraag.

Niki 007 Niki 005