Shows

Emef Modeshow Producties verzorgt complete modeshows op maat. Wij organiseren uw show van A tot Z inclusief professionele modellen, choreografie, podium, licht, geluid, projectie en natuurlijk alle regie en coördinatie.

Fashion trendshow
Een zeer uitgebreide show voor beurzen. Van een perfect gestylde klassieke catwalkshow tot aan een bruisende show met speciale acts. Ook bij de fashion trendshow is er de mogelijkheid voor één grote modeshow of meerdere shows per dag.

trendshow

Bruidsshows
Van grote bruidsshows op trouwbeurzen tot kleine intieme shows in uw winkel. Hier kunt u de laatste trends op het gebied van bruidsmode laten zien. Emef verzorgd de modellen, maar kan ook zorg dragen voor podium, decor, licht, geluid enz. Wij stemmen de presentaties af op uw wensen.

bruidsshow

Winkelcentrumshows
Winkeliers tonen gezamenlijk hun collectie op één podium. Diverse winkels kunnen aan deze show meedoen. Kleding-, hoeden- en schoenenzaken, maar ook brillen, sieraden en tassenwinkels.
Mogelijk als grote modeshow of meerdere shows per dag.

winkelcentrumshow

Modeflitsen & Open huis
Korte flitsende modeshows die in de winkel of het winkelcentrum gepresenteerd worden. Uw klanten in de winkel worden verrast met een modeflits van de collectie, zodat zij inspiratie kunnen opdoen.
Bij een open huis zullen de modellen naast de modeflitsen ook fungeren als pasmodel.

boswinkel