Facilities

Naast dat u bij Emef Modeshow Producties uitstekend terecht kunt voor uw modellen, hostess en stands kunt u bij ons terecht voor de levering van verschillende diensten.

Zo beschikt Emef Modeshow Producties over alle voorzieningen op het gebied van licht, geluid en podia voor uw mode evenement (binnen en/of buiten), instores of voor de aankleding van uw evenement of beurs.

Podia
De elementen die Emef Modeshow Producties gebruikt voor het bouwen van een podium op maat zijn in hoogte verstelbaar van 20 cm tot 1 meter . Ieder element heeft een oppervlakte van 2 vierkante meter.

Naast het leveren en plaatsen van de door uw gewenste afmetingen zorgt Emef Modeshow Producties voor de afwerking van uw podium. Zo kan het podium voorzien worden van een zachte afwerking met vloerbedekking of een indien gewenst een prachtige witte laag die het podium een extra allure geeft. Uiteraard wordt ook de afrokking van podium verzorgt

Licht
Emef Modeshow Producties beschikt over meerdere oplossing om uw podium en /of evenement te belichten. Dit kan uiteenlopen van het belichten van de modellen en/of spreker tot het uitlichten van uw stand op een beurs.

Naast de gebruikelijke vaste verlichting beschikt Emef Modeshow Producties over een een assortiment van computergestuurde belichting die ervoor zorgen dat het decor of vloer de kleur aanneemt van uw bedrijf of zich continu aanpast aan de kleuren van de kleding die wordt gepresenteerd. Of dit nu een romantische of moderne uitstraling moet hebben Emef Modeshow Producties neemt u deze zorg uit handen.

Projectie
Steeds vaker wordt er tijdens presentatie en/of modeshows gebruik gemaakt van projecties. Een goede aanvulling op bijvoorbeeld de belichting. Uiteraard is het omgekeerde natuurlijk ook mogelijk.

De projecties die Emef Modeshow Producties verzorgt lopen uiteen van integreren van een powerpoint presentatie tot het animeren van uw bedrijfslogo en het projecteren van videobeelden.

Uitstekend verzorgt
Doordat Emef Modeshow Producties alle materialen levert en plaatst met uitsluitend eigen personeel, die gekwalificeerd en getraind zijn om met de materialen en apparatuur om te gaan, bent u verzekerd van een zorgenvrije afhandeling.

Geef een reactie