Model in een dag

Heeft u altijd al willen weten hoe het is om een professioneel model te zijn? Dan heeft Emef Modeshow Producties de ultieme beleving voor u!

Model in een dag neemt u voor één dag mee in de wereld van de modellen.

 • Hoe loop je op een catwalk?
 • Hoe presenteer ik mezelf?
 • Welke make-up past bij mij?
 • Wat komt er kijken bij een fotoshoot?

De gehele dag wordt begeleidt door een professioneel model van Emef Modeshow Producties en de tips op het gebied van make-up krijgt u van de visagiste die de modellen van Emef Modeshow Producties begeleidt in binnen- en buitenland.

Ben ik na deze dag een model?
Nee, na deze dag bent u geen professioneel model. Wel gaat u naar huis met tips op het gebied persoonlijke presentatie, houding en make-up.

Model in een dag is uitstekend geschikt voor een vriendinnen dag, vrijgezellenfeest of teambuilding. De dag vindt plaats in de ruimtes van Emef Modeshow Producties waar de professionele modellen ook trainen maar kan ook op locatie plaats vinden binnen uw bedrijf bijvoorbeeld.

Verloop van de dag

 • Ontvangst met koffie/thee
 • Catwalk training
  Na een eerste ronde over de catwalk ontvangt iedere deelnemer feedback.
 • Presenteren? Hoe presenteer ik mezelf eigenlijk?
  Hoe presenteer ik mezelf en hoe zien anderen mij? Wat kan en wil ik hieraan veranderen.
 • Make-up tips door onze visagiste.
  Waar moet je op letten bij welke gelegenheid.
 • Catwalk
  Aan het einde van de dag nog éénmaal lopen over de catwalk. Wat zijn de verschillen met de eerste ronde?

Gedurende de dag verzorgt Emef Modeshow Producties de koffie, thee en frisdrank.

Kosten
De kosten voor “model in een dag” zijn €45 per persoon. Deze dag vindt dan plaats bij Emef Modeshow Producties. Voor “model in een dag” zijn minimaal 5 deelnemers nodig.

Extra’s
Model in een dag is uit te breiden met een aantal extra.

Visagie
Naast de standaard tips door onze visagiste is het ook mogelijk om tijdens deze dag de make-up door haar te laten verzorgen.

Lunch
In overleg is het mogelijk om (tegen een meerprijs) gebruik te maken van een lunch. De inhoud en tijdsstip van de lunch worden in onderling overleg bepaald.

Hapje & drankje
Is een lunch misschien teveel voor u tijdens het programma dan is het ook mogelijk om het standaard pakket uit te breiden met een hapje en een drankje. Hierbij kunt u denken aan ontvangst met een bubbel in plaats van koffie en thee of de catwalkrondes doen onder het genot van een hapje en een glas wijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0546-540900

Geef een reactie