Den Bosch

Op zondag 4 oktober werd in Den Bosch voor de 2e maal dit jaar het mode & lifestyle event rondom de Kerkstraat gehouden. Het werd een super geslaagd evenement, mede dankzij het fantastische weer. In totaal lieten 25 modezaken tijdens een drietal shows door ruim 100 modellen zien wat ze op het gebied van fashion waard waren en dat was gezien de reactie van het massaal aanwezige publiek niet gering. Langs de 300 meter lange catwalk werden de toeschouwers tijdens de shows ook nog getrakteerd op een hapje en een drankje door de deelnemende horeca bedrijven. Al met al kijken wij dan ook terug op een geweldige dag. We willen zeer zeker Herald van Piet Zoomers nog even bedanken voor de geweldige verzorging van onze medewerkers. Tevens onze dank aan HPL geluidstechniek voor de perfecte technische ondersteuning van dit project.

denboschnj15001 denboschnj15002 denboschnj15003