De truc van 15 seconden voor kan CBD helpen bij het reguleren van de stemming? – Hier is wat de wetenschap …

De truc van 15 seconden voor kan CBD helpen bij het reguleren van de stemming? – Hier is wat de wetenschap …

Cannabidiol (CBD) is eigenlijk een vorm van volledig natuurlijk materiaal dat een cannabinoïde wordt genoemd. Cannabinoïden bevinden zich in de marihuanavegetatie. Marihuana-vegetaties worden eigenlijk vaak hennep of zelfs wiet genoemd, afhankelijk van hun gehalte aan tetrahydrocannabinol (THC), een andere cannabinoïde. THC wordt geassocieerd met een “hoger”. CBD presteert echter zeker niet tot psychoactieve resultaten zoals wiet presteert.

CBD heeft de laatste tijd een toenemende aantrekkingskracht gezien, omdat nieuwe studie zijn eigen potentiële wellnessvoordelen ontdekt. Sommige onderzoeken suggereren dat CBD-olie en andere CBD-producten gunstig kunnen zijn voor tekenen en symptomen van depressie. Als u incheckt om CBD te gebruiken voor herstellende doeleinden, is het essentieel om te begrijpen dat het onderzoek naar CBD eigenlijk beperkt is.

Dat impliceert dat de haalbare voordelen van CBD voor angst bij mensen nu voornamelijk speculatief zijn. Toch lijken CBD-prestaties enkele voordelen te hebben voor depressie, vooral voor het omgaan met: cognitieve stoornissen ongemak voorafgaand aan sociaal spreken THC en CBD kunnen bovendien praktisch zijn voor stoornissen die mogelijk verband houden met angst, zoals. Professionals zijn van mening dat de potentiële voordelen van CBD voor depressie vergelijkbaar zijn met de gunstige invloed ervan op serotoninereceptoren in de hersenen. Lage serotoninespiegels zijn eigenlijk zeer waarschijnlijk verbonden met depressie.

Een onderzoek naar wezens uit 2014 ontdekte dat het effect van CBD op deze receptoren in de hersenen zowel antidepressiva als angststoornissen veroorzaakte. Een nog recentere van bestaande onderzoeken concludeerde dat CBD antistresseffecten heeft, waardoor depressie vergelijkbaar met angst kan verminderen. Zoals gezegd, dit is eigenlijk een plek waar eigenlijk nog steeds actief onderzoek naar wordt gedaan, evenals gloednieuwe analyses en getuigenissen die feitelijk jaarlijks worden vrijgegeven.

Als het gaat om de behandeling van depressie, lijken CBD-behandelingen enkele voordelen te hebben ten opzichte van antidepressiva. De meeste antidepressiva hebben weken nodig voordat ze beginnen te werken. Er is echter vastgesteld dat CBD een snel en aanhoudend antidepressivum-achtig effect heeft. CBD kan ook leiden tot veel minder bijwerkingen dan antidepressiva. Slapeloosheid, seksuele stoornis, gemoedstoestandwisselingen en frustratie hebben de overhand bij de bijwerkingen van antidepressiva.

Hoewel CBD enkele voordelen kan bieden ten opzichte van antidepressiva, is het geen vervanging. Stop zeker nooit met het innemen van aanbevolen medicatie, met name antidepressiva, zonder eerst uw zorgverlener te raadplegen. Het snel stoppen van een medicijn dat daadwerkelijk CBD CBD olie olie kopen aan u is voorgesteld, kan gemakkelijk aanzienlijke bijwerkingen veroorzaken. Als u het gebruik van de medicatie wenst te stoppen, werk dan samen met uw arts en bereid u voor om uw dosering langzaam te verlagen.

8 eenvoudige feiten over CBD-olie voor depressie: werkt het? – Onya Magazineonya … Beschreven

CBD lijkt bij elk te helpen. ontdekte dat personen die 600 milligram (mg) CBD slikten, aanzienlijk minder sociale stress ervoeren dan mensen die een suikerpil slikten. maakte gebruik van een kleinere dosis van 300 mg, die nog steeds de mate van angst verminderde. Stress en angst kunnen ook een weblink hebben naar verminderde serotonine, dus het effect van CBD op serotoninereceptoren kan deze gunstige CBD olie kopen resultaten tot op zekere hoogte verduidelijken.

Maar sommige mensen zijn zich er misschien extra bewust van en krijgen ook te maken met: diarree, vermoeidheid, veranderingen in lichaamsgewicht of zelfs eetlust Een onderzoek wees uit dat het verkrijgen van doseringen van CBD-rijke cannabisextracties levertoxiciteit bij muizen kan veroorzaken. Desalniettemin krijgen verschillende muizen omdat uitgevoerd onderzoek ongewoon hogere doseringen CBD binnen. Het is moeilijk om te weten of CBD tot enige vorm van langdurige bijwerkingen leidt vanwege een tekort aan onderzoek.

Houd in gedachten dat dit niet suggereert dat er misschien geen sprake is van. Het impliceert alleen dat wetenschappers nog niet met iets te maken hebben gehad. In a bevestigde de World Wellness Institution dat CBD eigenlijk doorgaans risicovrij is. Ze merkten op dat nadelige resultaten daadwerkelijk kunnen worden veroorzaakt door interacties tussen CBD en medicijnen. Om het risico op bijwerkingen te verkleinen, moet u uw arts raadplegen voordat u CBD gaat proberen. Dit is essentieel als u zelfzorggeneesmiddelen, natuurlijke supplementen en geneesmiddelen op recept gebruikt (met name geneesmiddelen met een ‘grapefruitwaarschuwing’). .